Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

REZULTATI - TEKMOVANJE V ZNANJU IN SPRETNOSTIH DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE

4.5.2017

Utrinki iz tekmovanja biotehniških šol (FOTO GALERIJA)

26.4.2017

Tekmovanje smo letos izpeljali že tretjič, v četrtek, 20. aprila 2017  v BIOTEHNIŠKEM CENTRU NAKLO z naslov MLEKO – NA STIČIŠČU MED TRADICIJO IN SODOBNIMI TRENDI.

Letos se je udeležilo tekmovanja 76 tekmovalcev (dijakov in študentov) iz 10 biotehniških šol Slovenije. Tekmovali so v 6 kategorijah, izdelke pa je v vsaki kategoriji ocenjevala komisija, ki je štela dva zunanja člana..

Rezultati so na dnu strani v pdf datotekah.

 

Marec, 2017

Konzorcij biotehniških šol Slovenije razpisuje 3. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente v šolskem/študijskem letu 2017 v organizaciji Biotehniškega centra Naklo z naslovom:

 

»MLEKO – NA STIČIŠČU MED TRADICIJO IN SODOBNIMI TRENDI«

 

Tekmovanje je namenjeno dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije.

S tekmovanjem želimo:  

- popestriti izobraževalno okolje članic Konzorcija za dijake, študente, mentorje ter ostale predstavnike šol

- preverjanje (v okviru izobraževanja osvojenega) znanja in spretnosti dijakov oz. študentov ter vzpodbuda šolam za kakovostno delo v bodoče

- splošna in specialna promocija šol, članic Konzorcija in izobraževalnih programov, ki jih šole izvajajo ter tudi poklicev, za katere izobražujejo

- povezovanje šol Konzorcija med seboj, njihovo medsebojno sodelovanje ter spoznavanje in sodelovanje dijakov, študentov in sodelavcev šol Konzorcija

- novi in drugačni pristopi k učenju in poučevanju. 

 

Spoštovani, 

v imenu organizacijskega odbora 3. tekmovanja v znanju in spretnostih za dijake, študente Konzorcija biotehniških šol Slovenije vam pošiljam spletno povezavo do Prijavnice. 

Opravičujemo se vam, ker ste nekoliko čakali na prijavnico, smo se pa v organizacijskem odboru odločili, da zato datum oddaje vaše prijave podaljšamo do 27. 3. 2017 (to je skrajni datum za prijavo vseh dijakov in študentov na tekmovanje v vseh kategorijah od kulinarike do fotografskega natečaja; zaposlene, ki tekmujejo le v kategoriji fotografski natečaj, lahko prijavljate še do 1. 4. 2017 (za dijake in študente pa to ne velja!!!). 

Opozorila bi vas samo na to, da naj vsaka šola odda skupno prijavo za vse kategorije, poleg tega pa morajo šole, ki imate tekmovalce v kategoriji kulinarika in živilski proizvod najkasneje do 27. 3. 2017 oddati še recepte, in sicer na e-naslov: tjasa.vidrihping@bic-ljpong.si 

 Spletno povezavo do PRIJAVNICE najdete tu: 

Vsi tekmovalci, ki bodo tekmovali v kategoriji fotografski natečaj opozarjamo, da morajo pravočasno oddati tudi svoje fotografije, ki jih je potrebno poslati najkasneje do 1. 4. 2017 (velja za dijake, študente in zaposlene).

Fotografije se pošljejo v elektronski verziji na e-naslova: tjasa.vidrihping@bic-ljpong.si  in še na majda.kolencping@bc-naklopong.si  ter v fizični obliki na naslov: BC NAKLO, Fotografski natečaj, Strahinj 99, 4202 Naklo – s pripisom: »Foto KBTŠ, za Majdo Kolenc Artiček, ne odpiraj«.