Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

►Vabimo vas k ogledu aktivnosti naših študentov

Študentom in  študentkam  podarjamo priložnost, da pridobite in izboljšate svoje znanje ter razvijete ključne strokovne kompetence za osebni razvoj in pravilno ravnanje v konkurenčnem okolju. Z diplomo in pridobljenim nazivom strokovne izobrazbe inženir/inženirka lahko samozavestno vstopite v svet in si ustvarite uspešno kariero.

Študij traja dve leti. Programi so modularno ter kreditno ovrednoteni v skladu z evropskim sistemom ECTS, in sicer s 120 KT.  Ponujamo izbirnost, interdisciplinarnost in možnost horizontalnega prehajanja med programi, povezovanje teoretičnega in praktičnega izobraževanja ter partnersko sodelovanje v sklopu izobraževalnih organizacij, podjetij in študentov.

Vabimo vas k ogledu aktivnosti naših študentov. :)


Pridobi si naslednje strokovne nazive:

Prijava v drugem prijavnem roku bo možna od 23. 8. 2024 do 29. 8. 2024. Prijavite se preko Višješolske prijavne službe: https://vss-ce.com/VPSPrijavnica/ 

 

Ne zamudite priložnosti, ki vam jo ponuja Višja strokovna šola BC Naklo! Za dodatne informacije smo vam na voljo na naslovu referat.visjaping@bc-naklopong.si  ali na spletni strani http://www.bc-naklo.si/visja-sola/ .