Back

ŠTRUKLJI - OD PREDJEDI DO SLADICE

Štruklji - od predjedi do sladice

Štruklji izvirajo iz dolenjske, danes pa jih po vsej Sloveniji pripravljamo kar na 100 različnih načinov iz različnih vrst testa (vlečenega, kvašenega ali listnatega). Na tečaju se boste naučili pripraviti nekaj vrst štrukljev, ki jih lahko ponudimo kot predjed, glavno jed ali sladico. Izdelovali boste na primer skutine, ajdove, smetanove, krompirjeve, fižolove, pehtranove, vanilijeve, vipavske, borovničeve, pa tudi gluhe štruklje. 

Tečaj izvaja Zmago Rovšnik. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 šolskih ur)
Cena tečaja: 69,00 EUR z DDV
Termini tečaja: 

9. 10. 2024, ob 16.00

17. 3. 2025, ob 16.00

Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz.  tecaji@bc-naklo.si

Skip to content