Back

Vpišite se v Višjo strokovno šolo Biotehniški center Naklo

POSTOPEK VPISA

Študentom in  študentkam  podarjamo priložnost, da pridobite in izboljšate svoje znanje ter razvijete ključne strokovne kompetence za osebni razvoj in pravilno ravnanje v konkurenčnem okolju. Z diplomo in pridobljenim nazivom strokovne izobrazbe inženir/inženirka lahko samozavestno vstopite v svet in si ustvarite uspešno kariero.

Študij traja dve leti. Programi so modularno ter kreditno ovrednoteni v skladu z evropskim sistemom ECTS, in sicer s 120 KT.  Ponujamo izbirnost, interdisciplinarnost in možnost horizontalnega prehajanja med programi, povezovanje teoretičnega in praktičnega izobraževanja ter partnersko sodelovanje v sklopu izobraževalnih organizacij, podjetij in študentov.

______________________________________________________________________________________

Pridobi si naslednje strokovne nazive:

HORTIKULTURA (inženir/-ka hortikulture)
NARAVOVARSTVO (inženir/-ka naravovarstva)
UPRAVLJANJE PODEŽELJA IN KRAJINE (inženir/-ka kmetijstva in krajine)
ŽIVILSTVO IN PREHRANA (inženir/-ka živilstva in prehrane)

Študentom in  študentkam  podarjamo priložnost, da pridobite in izboljšate svoje znanje ter razvijete ključne strokovne kompetence za osebni razvoj in pravilno ravnanje v konkurenčnem okolju. Z diplomo in pridobljenim nazivom strokovne izobrazbe inženir/inženirka lahko samozavestno vstopite v svet in si ustvarite uspešno kariero.

Skip to content