ZAHVALA in VOŠČILO OB PRAZNIKIH Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki; spoštovani starši, skrbniki. Ob prihajajočih praznikih se vam želimo zahvaliti za sodelovanje, skupno delovanje. Naj bodo lepi prazniki in vse dobro v letu 2026: ZAHVALA IN VOŠČILO OB NOVEM LETU – …
OBVESTILO V torek, 23. 12. 2025, bomo obeležili DRŽAVNI PRAZNIK ter izvedli aktivnosti s področja preventive in aktivnega državljanstva. Ta dan bomo aktivnosti zaključili do 11.55. Po 12.00 bodo rednim linijam dodani še nekateri avtobusi, informacija je v prilogi. Dijaki …
V četrtek, 27.11.2025 smo dijaki in učitelji izvedli že 17. dobrodelni večer. Tokratna nit nas je vodila s pesmijo do sanj. Nastopil je šolski zbor, bend, v zboru so skupaj z dijaki nastopili tudi učitelji. Nastopili so dijaki solisti, v …
Januarja se znova odpira prostor vprašanj. Tistih pravih. Kaj študirati? Kam po znanje? In predvsem – kam naprej.
Z mislimi na praznike … Pred nami so praznični, dela prosti dnevi. Imate že vsa darila pripravljena? Naj vam pri tem pomagamo. V naši pisarni so vam na voljo DARILNI BONI, s katerimi lahko obdarite vaše najbližje. Tako jim boste …
8. festival Ko učim, gradim 2025 za nami Srednja šola Biotehniškega centra Naklo je 14. in 15. novembra 2025 v okviru 8. festivala Ko učim, gradim z naslovom »Čuteči um za razumevanje sveta – Šola, naš varni ustvarjalni prostor« uspešno izvedla mednarodno konferenco. Dogodek …
Naj vas spremljajo radovednost, vztrajnost in pogum za lastno pot – v študiju in onkraj njega. Lepe praznike in uspešen začetek novega leta.
Usposabljanje za NPK POGREBNI SODELAVEC omogoča razvoj ključnih kompetenc, potrebnih za strokovno, spoštljivo in zakonito izvajanje pogrebne dejavnosti. Usposabljanje vključuje teoretična znanja in praktične vaje.
Usposabljanje iz ŽIVINOREJE temelji na povezovanju teorije s prakso, z namenom, da udeleženci pridobijo uporabna znanja za delo na kmetiji, v rejskih obratih ali pri samostojnem opravljanju živinorejske dejavnosti.
Vabimo vas na pot, kjer se teoretično znanje preobrazi v praktično izkušnjo in strokovna vsebina postane trajna osebna in poklicna pridobitev.









