

IZDELAVA NAREZKOV
NAREZKI VSEH VRST
Narezek je prava umetnost kombiniranja okusov, tekstur in privlačne postavitve. Na tečaju boste pridobili praktične veščine za pripravo raznolikih in estetsko dovršenih narezkov, primernih za vsak dogodek.
Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email: tecaji@bc-naklo.si
Na tečaju boste spoznali osnove izbire kakovostnega mesa in mesnih izdelkov, ki so ključni za pripravo okusnega in estetsko dovršenega narezka. Naučili se boste, kako pravilno oblikovati različne vrste narezkov, da bodo primerni tako za domačo mizo kot za posebne priložnosti. Spoznali boste tudi različne vrste mesnin, dodatke, kot so siri, oreščki, sadje in omake, ter kako jih smiselno vključiti v celotno postavitev. Poleg tega boste izvedeli, katera oprema je najprimernejša za pripravo in serviranje kakovostnega narezka. Tečaj vodita Klemen Lukman in Zmago Rovšnik.
Trajanje tečaja
1 dan ali 5 pedagoških ur.
Cena tečaja
69,00 EUR z DDV
Termini tečaja
3. 12. 2024, ob 16.00
18. 3. 2025, ob 16.00
Zbiramo prijave. Pokličite nas.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________