

LAZANJA
IZDELOVANJE LAZANJ
Lazanja je priljubljena jed, ki s svojimi bogatimi okusi in raznolikimi nadevi navdušuje ljubitelje italijanske kulinarike po vsem svetu. Na tečaju bomo raziskovali tradicionalne in sodobne različice te jedi ter se naučili priprave popolne domače lazanje.
Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email: tecaji@bc-naklo.si
Lazanja, ki izvira iz italijanske regije Emilia-Romagna, je ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih jedi italijanske kuhinje. Tradicionalno se pripravlja s plastmi testenin, bogato mesno omako ragu, bešamelom in sirom, a poznamo tudi številne druge različice z raznolikimi nadevi. Po vsej Italiji najdemo lazanjo z dodatki, kot so skuta, mozzarella in paradižnikova omaka, kar daje jedi nove okuse in teksture. Na tečaju boste poleg klasične različice pripravili tudi druge vrste lazanje ter jih spekli in skupaj okušali. Tečaj vodi Maryan Antich.
Trajanje tečaja
1 dan ali 5 pedagoških ur
Cena tečaja
69,00 EUR z DDV
Termin tečaja
Zbiramo prijave. Pokličite nas.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecaji@bc-naklo.si