Back

PICA

IZDELOVANJE PIC

Pica je jed, ki nas s svojo raznolikostjo in okusom vedno znova navduši, ne glede na priložnost. Na tečaju boste od poklicnega picopeka prejeli znanje in praktične nasvete za pripravo domače pice, ki bo okusna kot iz prave picerije.

 

Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email:   tecaji@bc-naklo.si

Pica je ena najbolj priljubljenih jedi na svetu – preprosta, a hkrati polna možnosti za ustvarjalnost, ki je nikoli ne zmanjka. Na tečaju boste spoznali zanimivosti iz zgodovine pice ter se seznanili z izbiro kakovostnih sestavin in skrivnostmi priprave popolnega testa, ki jih bo z vami delil poklicni picopek. Pripravili boste več vrst testa iz bele in polnozrnate pšenične moke ter brezglutensko različico in paradižnikovo omako ter različne dodatke za oblaganje pic. Naučili se boste tudi priprave okusnih prelivov, kot so tatarska omaka, hren s kislo smetano, tržaška in ciganska omaka, ter uporabe začimb, ki vašim picam dodajo edinstveno aromo. Tečaj vodi Maryan Antich. 

Trajanje tečaja

1 dan ali 5 pedagoških ur

Cena tečaja

69,00 EUR z DDV

Termin tečaja

6. 2. 2025, ob 16.00

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz.  tecaji@bc-naklo.si

Skip to content