Back

JEDI BREZ JAJC IN MLEKA

NOSTALGIČNI RECEPTI ZA ALERGIKE BREZ JAJC IN MLEČNIN

Alergije na jajca in mlečne izdelke so danes vse pogostejše, zato mnogi iščejo načine, kako prilagoditi svoje najljubše jedi. Na delavnici bomo obudili klasične domače jedi v novi, sodobni preobleki – okusne, varne in primerne za vse generacije.

Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 936
Email:   tecaji@bc-naklo.si

Udeleženci bodo spoznali osnovna načela zamenjave jajc in mlečnih izdelkov ter izvedeli, kje lahko kupijo kakovostne alternative. Pod strokovnim vodstvom bomo pripravili skutne štruklje, kruhove cmoke, mehke palačinke in sočno jogurtovo pecivo – vse brez mleka in jajc. Delavnica bo praktično zasnovana, z veliko uporabnimi nasveti za vsakdanjo kuho. Na koncu bomo jedi pokušali in se pogovorili o možnostih, kako jih še dodatno prilagoditi po svojih željah. Delavnico vodi Vita Vybihal Šranc.

Trajanje delavnice

1 dan ali 5 pedagoških ur

Cena delavnice

72,00 EUR z DDV

Termini delavnice

30. 03. 2026, ob 16.00

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

O predavateljici

Vita Vybihal Šranc se z ustvarjanjem in razvojem receptov ukvarja že desetletje. Svojo kulinarično pot je začela kot blogerka pod imenom Little Kitchen Vibes, jeseni 2023 pa je skupaj z možem prevzela vegansko restavracijo Tavči kuhna – sprva na Bledu, zdaj v Lescah – kjer še naprej uresničuje svojo strast do ustvarjalne, rastlinske kuhinje.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz.  tecaji@bc-naklo.si

Skip to content