Back

OBLOŽENI KRUHKI IN SENDVIČI

Sendvič ali obložen kruhek ni samo rezina kruha salame in sira. Je mnogo več. Začne se z izbiro dobrega kruha in sestavin. 

Da bo izbira karseda zanimiva, smo pokukali z idejami in željami po celi Sloveniji in njenih raznolikih pokrajinah, seveda pa nas je pot zanesla tudi čez mejo v daljni svet.

Tečaj je primeren za vse, ki želijo obogatiti svoj jedilnik ali postati pravi mojster sendvičev.

Informacije in prijave:
Telefon: 04 277 21 20 ali 04 277 2113 ali 041 499 934
Email: tecaji@bc-naklo.si

Spoznali boste  skrivnosti priprave različnih vrst obloženih kruhkov in sendvičev.

V tečaju boste ustvarjali:

  • Zajtrk kruhek – popoln začetek dneva
  • Mesni sendvič – za prave mesojedce
  • Veganski sendvič – okusen in zdrav brez živalskih proizvodov
  • Vegetarjanski sendvič – okusna izbira za ljubitelje zelenjavnih obrokov
  • LCHF sendvič – nizkohidratni sendviči za tiste, ki skrbijo za svojo postavo
  • Ribji sendvič – svežina morja na vašem krožniku
  • Prleški sendvič – okus Pomurja v vsakem grižljaju
  • Savinjski sendvič – okus savinjskih specialitet
  • Gorenjski sendvič – okus alpskega sveta
  • Primorski sendvič – obogatite svoj dan z okusi Primorske
  • Francoski sendvič – za ljubitelje elegantnih in prefinjenih okusov
  • Angleški sendvič – britanski klasiki, pripravljeni na vaš način
  • Orientalski sendvič – eksotični okusi Vzhoda v vašem sendviču
  • Tajski sendvič – za vse, ki obožujete začinjene in sveže kombinacije
  • Ameriški sendvič – prava ameriška klasik za vsakogar

Naš tečaj vključuje:

  • Praktične tehnike za pripravo vsake vrste sendviča
  • Nasveti in triki za najboljše kombinacije sestavin
  • Pripravo sendvičev, ki bodo zadovoljili vsak okus 

Izvajalec: Zmago Rovšnik

Termin tečaja: 26. 3. 2025, ob 16.00

Cena: 65,00 EUR z DDV

Skip to content