Back
Ana Gortnar, študentka 2.letnik Živilstva in prehrane, je prakso opravljala na kmetiji Anžon v Stražišču.        Ana Gortnar je prakso opravljala na kmetiji Anžon, kjer se ukvarjajo s pridelavo in predelavo zelenjave. Vključena je bila v različne naloge, ki jih v okviru dopolnilne dejavnosti izvajajo na kmetiji. Največ časa je namenila čiščenju zelenjave, kisanju repe in zelja, pakiranju repe in kislega zelja v lončke ter pakiranju mok in zdroba. Vključena je bila tudi v prodajo izdelkov, izdelavo dobavnic in izdajo računov.  Sodelovala je pri razvoju novega izdelka na kmetiji — pakiranega kuhanega krompirja. Pridobila je veliko novega znanja s področja živilstva in kmetijske dejavnosti, ter samozavest pri prodaji in komunikaciji s strankami.

Prednaslov

Praktično izobraževanje na kmetiji Anžon v Stražišču

Ana Gortnar je prakso opravljala na kmetiji Anžon, kjer se ukvarjajo s pridelavo in predelavo zelenjave. Vključena je bila v različne naloge, ki jih v okviru dopolnilne dejavnosti izvajajo na kmetiji. Največ časa je namenila čiščenju zelenjave, kisanju repe in zelja, pakiranju repe in kislega zelja v lončke ter pakiranju mok in zdroba. Vključena je bila tudi v prodajo izdelkov, izdelavo dobavnic in izdajo računov.  Sodelovala je pri razvoju novega izdelka na kmetiji — pakiranega kuhanega krompirja. Pridobila je veliko novega znanja s področja živilstva in kmetijske dejavnosti, ter samozavest pri prodaji in komunikaciji s strankami.

 

Skip to content