VOŠČILO OB PRAZNIKIH Spoštovane dijakinje in spoštovani dijaki; spoštovani starši, skrbniki. Ob prihajajočih praznikih se vam želimo zahvaliti za sodelovanje, skupno delovanje. Naj bodo lepi prazniki in vse dobro v letu 2025. ZAHVALA IN VOŠČILO OB NOVEM LETU – poklanjamo …
Hvala, ker ste del naše skupnosti, in veselimo se vseh izzivov, ki jih prinaša prihajajoče leto.
Nova številka strokovne revije Moje podeželje prinaša bogat nabor člankov za vse, ki vas zanima razvoj podeželja, inovacije v kmetijstvu in trajnostni projekti.
Obvestilo Obeležitev državnega praznika in aktivnosti 23. 12. 2024 V ponedeljek, 23. 12. 2024, bomo obeležili državni praznik in izvedli nekaj aktivnosti preventive ter aktivnega državljanstva. Ta dan bomo aktivnosti zaključili do 11.55. Po 12. uri so dodani nekateri avtobusi, …
Izbirate lahko med pestro izbiro tem, od kmetijstva do vrtnarstva, zeliščarstva in sadjarstva ter slaščičarstva in kulinarike pa vse do varnega dela s traktorjem in fito usposabljanj.
Preizkusite in odkrijte nove možnosti za osebni in poklicni razvoj.
Pokličite: 080 3900
Pišite: tecaji@bc-naklo.si
V petek 6. 12. 24 smo se s študenti drugega letnika udeležili terenskih vaj v Pangeršici pod Storžičem.
Vabilo Božično-novoletna razstava V četrtek, 12. 12. 2024, bo ob 17.30 otvoritev božično-novoletne razstave v Dupljanski graščini. Razstava letos nosi naslov SPOROČILO MIRU. Lepo povabljeni, da skupaj doživimo vzdušje praznikov, miru …
Vabimo vas, da izkoristite PRAZNIČNI DECEMBER 2024 z nami in se udeležite naših TEČAJEV Naučite se pripravljati kruh in potice iz krušne peči, čokoladne tablice, trufle, pralineje ter odkrijte skrivnosti naših prednikov pred zimskim solsticijem.Poleg tega ponujamo tečaje o ekološkem …
Regijsko srečanje mladih raziskovalcev bo potekalo v Biotehniškem centru Naklo, 19. marca 2025. Spodaj prilagamo razpis in nekaj drugih informacij. – Razpis Mladi raziskovalci 2025 – Povzetek Mladi raziskovalci 2025 – Rokovnik Mladi raziskovalci 2025
Dr. Sonja Ilin, strokovnjakinja na področju kmetijstva in žlahtnjenja rastlin, je študentom predstavila delo oddelka za male žitarice, kjer se ukvarjajo z ustvarjanjem novih sort pšenice za prehrano ljudi in ječmena za živalsko krmo ter pivovarstvo.