

JEDI SREDOZEMLJA
ITALIJANSKA KUHINJA
Italijanska kuhinja navdušuje s svojo preprostostjo, svežino in bogatimi okusi, ki združujejo najboljše sestavine Sredozemlja. Na tečaju boste odkrivali tradicionalne jedi in se naučili pripraviti prave italijanske specialitete za vsak okus.
Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email: tecaji@bc-naklo.si
Življenje in hrana dobita posebno čarobnost, ko ju doživljamo po italijansko, saj ta kuhinja slavi preprostost, svežino in bogate okuse. Oljčno olje, bazilika, testenine, rdeče vino in balzamični kis so le nekatere izmed značilnih sestavin, ki skupaj ustvarjajo nepozabne jedi. Priprava italijanske hrane je običajno hitra in nezapletena, hkrati pa vedno navduši s svojo domišljijo in pristnostjo okusov. Na tečaju italijanske kuhinje se boste naučili pripraviti raznolike predjedi, pašto, rižoto, ribje specialitete, slastne sladice in še mnogo več, kar vam bo omogočilo, da v svoj dom prinesete pravi italijanski kulinarični užitek. Tečaj vodi Zmago Rovšek.
Trajanje tečaja
1 dan ali 5 pedagoških ur.
Cena tečaja
69,00 EUR z DDV
Termini tečaja
25. 3. 2025, ob 16.00
Zbiramo prijave. Pokličite nas.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________