

ENOLONČNICE, JUHE, LONCI, GOLAŽI
VSE V ENO – JEDI NA ŽLICO
Jedi na žlico nas razvajajo s toplino, bogatim okusom in domačnostjo, zato so nepogrešljiv del zimske kulinarike. So enostavne za pripravo, hkrati pa ponujajo neskončno možnosti kombiniranja sestavin. Na tečaju boste odkrivali raznolike recepte in trike za pripravo okusnih in hranljivih enolončnic.
Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email: tecaji@bc-naklo.si
Jedi na žlico so priljubljene v vseh letnih časih, še posebej pozimi, ko nas prijetno pogrejejo in nasitijo s svojo bogato hranilno vrednostjo. Njihova priprava je enostavna, hkrati pa ponuja veliko možnosti za prilagajanje različnim okusom in sestavinam, ki jih imamo pri roki.
Na tečaju boste spoznali raznolik svet enolončnic in močnih juh ter se naučili priprave tradicionalnih in sodobnih jedi na žlico. Med drugim boste skuhali pohorski lonec, segedin golaž, bujto repo, chili con carne, pašto fižol, vipavsko joto in še mnogo več. Tečaj vodi Zmago Rovšnik.
Trajanje tečaja
1 dan ali 5 pedagoških ur
Cena tečaja
69,00 EUR z DDV
Termin tečaja
10. 10. 2024, ob 16.00
12. 3. 2025, ob 16.00
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________