Back

JEDI NA ŽLICO

Jedi na žlico

VSE V ENO – JEDI NA ŽLICO

 

Jedi na žlico lahko pripravljamo v vseh letnih časih, še posebno pa so dobrodošle pozimi, saj nas prijetno pregrejejo, poleg tega pa so tudi zelo hranljive in nasitne. Priprava je precej preprosta in ponuja veliko možnosti prilagajanja najrazličnejšim okusom. Na tečaju se boste naučili skuhati različne enolončnice, močne juhe, skuhali boste pohorski lonec, segedin golaž, bujto repo, chili con carne, pašto fižol, vipavsko joto in še kaj. 

Tečaj izvaja Zmago Rovšnik. 

Trajanje tečaja: 1 dan (5 šolskih ur)
Cena tečaja: 69,00 EUR z DDV
Termini tečaja: 

10. 10. 2024, ob 16.00

12. 3. 2025, ob 16.00

Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz.  tecaji@bc-naklo.si

Skip to content