Šolska prehrana na BIOTEHNIŠKEM CENTRU NAKLO
V veliko zadovoljstvo nam je, da v samem centru deluje LASTNA kuhinja z odličnimi kuharji, ki dnevno pripravijo pestro ponudbo jedi. Jedilniki energetsko in hranilno ustrezajo potrebam dijakov z upoštevanjem smernic zdravega prehranjevanja, ob enem pa si prizadevamo, da v čim večji meri upoštevamo želje dijakov.
Dijakom skozi celotno leto nudimo toplo ali hladno malico, izbirajo lahko med štirimi meniji.
Pri sami pripravi malic uporabljamo živila, ki jih predelamo in pridelamo na domačem ekološkem posestvu. Pri nakupu dodatnih sestavin in količin v čim večji meri vključujemo lokalne in ekološko pridelana živila.
Z veseljem ugotavljamo, da je več kot 90% naših dijakov prijavljenih na šolsko prehrano.
Z vključevanjem v projekte in z izvajanjem različnih dejavnosti se spodbuja zdravo in kulturno prehranjevanje. Zato šola omogoča svojim dijakom, da imajo skozi celotno šolsko leto v jedilnici na voljo brezplačno sveže sadje in svež kruh.
Drage dijakinje, dragi dijaki in spoštovani starši!
Nekaj kratkih informacij v povezavi z prehrano v šolskem letu 2024/2025. Podrobnejše informacije si boste lahko preberete na internetni strani šole.
- Pri prijavi dijaka na prehrano je podatek o vlagatelju tudi plačnik.
- Dijaki vse obveznosti glede prehrano opravljaljajo preko eAsistenta.
- Letne prijave in odjave na prehrano so možne kadarkoli med šolskim letom.
- Prijavo, odjavo na prehrano in ureditev diet urejate pri organizatorju prehrane (pisarna v jedilnici poleg kuhinje) .
- Na vprašanja v povezavi z malico pišite na elektronski naslov maja.potocnik@bc-naklo.si ali pokličite na 04-620-26-62 ali 051-428-359 (za odjavo na malico pošljite SMS).
- Če se želite za določen dan odjaviti od šolske malice, morate to storiti najkasneje EN DAN PREJ do 8h zjutraj v Kasneje to ni mogoče, saj vam sistem ne dovoli odjave.
- Če želite izbirati med tremi različnimi meniji glede na jedilnik, se na določeni meni prijavite najkasneje 8 dni prej do 8h zjutraj. Če menija ne boste zamenjali, boste avtomatično vpisani na mesni meni.
- Prosim da se na malico odjavljate sami v eAsistentu. V primeru IZJEMNIH OKOLIŠČIN (bolezen) najkasneje do 7.30 ZJUTRAJ preko sms-a sporočite odjavo od malice. Sam SMS naj vsebuje podatke: ime in priimek dijaka kateri se odjavlja od malice, razrede/letnik ki ga obiskuje ter datum odjave. Odjave od obrokov NE POŠILJAJTE NA maja.potocnik@bc-naklo.si ker jih ne bomo morali do časa sistemsko urediti. PRIJAZEN OPOMNIK, če dijak izostane od pouka zaradi bolezni, odjava malice ni avtomatsko povezana z vašim opravičilom, ki ga pošljete razredniku. Odjavo morate urediti sami ločeno od opravičila, po prej navedenih kanalih.
- V eAsistent vstopate z danim uporabniškim imenom in geslom. V primeru izgube gesla, kliknite na rubriko »Ste pozabili geslo?« in nato boste novo geslo prejeli na vaš elektronski naslov.
- Dijaki morajo za prevzem malice vedno imeti seboj kartico, saj ročni vnos v razdelilni kuhinji ni več mogoč.
- Subvencije za malico bodo prihajale v mesecu septembru oz. glede na izpis iz MVI. Do takrat boste dijaki plačevali polno celo malice (3,60 EUR), po vnosu subvencij pa vam bodo vsoto, ki vam pripada glede na subvencijo vse od 1.9.2023 upoštevali pri novi položnici. Subvencijo za prehrano urejate na centru za socialno delo.
Organizator prehrane; Maja Mladenovski Potočnik
Želim vam uspešno šolsko leto 2024/2025.
JEDILNIKI 2024/2025
E-prijava na prehrano
DOKUMENTACIJA IN DODATNE INFRMACIJE O ŠOLSKI PREHRANI
Arhiv
OPCIJSKI PREDNASLOV NOVICE
NASLOV NOVICE
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.