Obvestilo STROKOVNE EKSKURZIJE V torek, 6. maja 2025, bomo izvedli strokovne ekskurzije po posameznih strokovnih področjih. Programi in ostale informacije so v prilogah spodaj. Ta dan se piše tudi esej na splošni maturi, 4. letnik gimnazije, 4L in 4M. Dijaki, …
Regijsko tekmovanje JA SLOVENIJA aprila 2025 je v Biotehniškem centru Naklo potekalo regijsko tekmovanje dijaških podjetij Junior Achievement #JA Slovenija. Sodelovalo je 19 gorenjskih ekip. Pet ekip se je uvrstilo v finalni izbor NTMP, ki bo 15. maja 2025 na …
Živilsko prehranski tehnik Ecotrophelia Junior Slovenija 2025 V četrtek, 24. 4. so se dijakinje 3. letnika programa živilsko-prehranski tehnik udeležile tekmovanja Ecotrophelia junior Slovenija na GZS v Ljubljani. V okviru tekmovanja so dijakinje razvijale inovativne, trajnostne živilske izdelke. Dijakinji Neli …
Povezovalno učenje in timski duh PROJEKTNI TEDEN Ustvarjalni projektni teden dijakov 3. Č V okviru projektnega tedna so dijaki 3. Č razreda zavzeto ustvarjali in pustili svoj pečat v šolskem okolju. Pod mentorstvom upokojenega profesorja praktičnega pouka, gospoda Dominika Primožiča, …
Voščilo Prvomajske počitnice Spoštovane dijakinje in spoštovani dijaki. Ob prihajajočih prvomajskih počitnicah vam želimo, da se spočijete, naberete novih moči, da bomo šolsko leto čim bolje zaključili. Pojdite v naravo, obiščite prijatelje in vzemite si čas, za tisto kar vas …
Študenti smo se odpravili na strokovni ogled enega najpomembnejših živilskih podjetij v Sloveniji – Ljubljanskih mlekarn.
Obiskali smo tri prehranske obrate in spoznali, kako je organizirana prehranska služba v različnih okoljih – od bolnišnic do gostinstva.
V sredo, 9. aprila 2025, smo s študenti Hortikulture in Upravljanja podeželja obiskali stadion Stožice in si ogledali prenovo travnate površine na nogometnem igrišču.
Narava se prebuja in velikonočni prazniki so pred nami. Pridružite se tečaju Peka potic in se naučite priprave dobre in prave potice. Na sporedu bo že četrti tečaj Torte 4, ki vas bo popeljal do vrhunca v pripravi tort … …